Error OMDB

De Brekers

headerafbeelding de brekers

De Brekers

brekers_0001In de serie De Brekers zien we Peek (Rijk de Gooyer), Trees (Adele Bloemendaal), Fokke (John Kraaijkamp sr.) en Harry (Sacco van der Made). Ze delen samen allemaal een huishouden en wij zien alle problemen en toestanden die ontstaan tussen de echtgenoten, de zwagers en de broers. Peek is volledig verliefd op Trees. Maar Peek is ook het type dat overal een slaatje probeert uit te slaan. Trees is de meest verstandige van allemaal en ze is ook de vrouw van Peek.
De Brekers was naast een televisieserie ook een hoorspel. Peter Römer schreef de scenario’s en Piet Römer vertolkte in het hoorspel de rol van Rijk de Gooyer uit de televisie serie. En in het hoorspel ging het om vader en zoon en niet om broers.

De AVRO zond de tv-serie uit. Er waren in totaal 2 seizoenen van deze serie. Het 2e seizoen (1988) kwam pas veel later na seizoen 1 (1985), het duurde zelfs een paar jaar.

Themesong De Brekers

Klik hieronder op de afbeelding om de themesong / intromuziek / leader / themalied van deze TV serie te bekijken.

De Brekers op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over De Brekers? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: De Brekers

De Brekers DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van De Brekers?

koop DVD/Blu ray

De Brekers YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van De Brekers bekijken? Bekijk op YouTube diverse De Brekers filmpjes.

Songtekst / Lyrics De Brekers

Mijn broer is geen persoon die maar wat raak leeft, dat zit toch tot zijn enkel krap bij kas. Mijn zuster is een lieve vrouw die smaak heeft. Ja zeker Julio Iglesias. Mijn vrouw d’r broer is ziek en das te merken. Ja pest mij maar daar ben ik hier toch voor. Mijn man d’r broer heeft de pest aan werken. Ach l#l maar ik eet er tussendoor. Dat zijn de brekers, de brekers, de brekers breken los. Harry, Fokke, Trees en Peek.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van De Brekers

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie De Brekers. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.