Kanniewaarzijn

Het programma Kanniewaarzijn van de BNNVARA werden sketches gespeeld om de vervelende situaties van bijvoorbeeld consumenten op humoristische wijze aandacht te geven. De presentator Astrid Joosten was tevens ook een van de bedenkers van dit leuke programma. De naam van het programma is een verbastering van de tekst: het kan niet waar zijn. Een uitspraak die mensen vaak doen als ze iets horen dat bijna ongeloofwaardig is. Er zaten ook diverse leuke vaste rubrieken in het programma zoals het onderdeel ‘Weggegooid geld’. Elke aflevering werd een project / initiatief onder de loep genomen waar overduidelijk veel geld over de balk was gesmeten (verspild).

Dit programma heeft veel weg van het oudere Ook dat nog dat ook door middel van humor echte problemen aanpakte.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Kanniewaarzijn

Mis geen enkel moment van de populaire tv-serie Kanniewaarzijn. Soms kun je volledige afleveringen bekijken of leuke fragmenten. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Kanniewaarzijn op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Kanniewaarzijn? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Kanniewaarzijn

Kanniewaarzijn DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Kanniewaarzijn?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Kanniewaarzijn YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Kanniewaarzijn bekijken? Bekijk op YouTube diverse Kanniewaarzijn filmpjes.

Populaire programma‘s categorie TV Programma

Misschien ook interessant