Flikken Rotterdam

Uitgebracht op 08 Jan 2016 met acteurs: Mark van Eeuwen, Huub Stapel, Cees Geel (imdb cijfer: 7.0)

Flikken Rotterdam is een spannende Politieserie met acteurs Mark van Eeuwen, Maartje van de Wetering, Huub Stapel, Cees Geel en anderen. De eerste uitzending bij de AVROTROS was op 8 januari 2016 en er zijn inmiddels 21 afleveringen verdeeld over 3 seizoenen (sinds vrijdag 7 september 2018 zijn er 10 nieuwe afleveringen vertoont op de televisie). Flikken Rotterdam speelt zich natuurlijk af in de Nederlandse stad Rotterdam. De naam Flikken Rotterdam komt van de oorspronkelijke VRT-serie met de naam Flikken (speelt zich af in Gent België) + de andere Nederlandse politieserie Flikken Maastricht die zich dan weer afspeelt in de grote stad Maastricht.

 

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Flikken Rotterdam

Hieronder kun je fragementen, trailers, gehele afleveringen zien van de tv serie Flikken Rotterdam. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Geen videos gevonden voor deze serie.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Flikken Rotterdam op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Flikken Rotterdam? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Flikken Rotterdam

Flikken Rotterdam DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Flikken Rotterdam?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Flikken Rotterdam

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Flikken Rotterdam (uitgebracht op: 08 Jan 2016).

Flikken Rotterdam

Flikken Rotterdam YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Flikken Rotterdam bekijken? Bekijk op YouTube diverse Flikken Rotterdam filmpjes.

Misschien ook interessant