Navigate / search

Medisch Centrum West

Medisch Centrum West was een populaire Nederlandse dramaserie. Het speelde zich af in een ziekenhuis en het script is destijds geschreven door Hans Galesloot. MCW werd van 1988 tot 1994 uitgezonden door de TROS. In dit tijdsbestek zijn er in totaal 100 afleveringen gemaakt verdeeld 7 seizoenen. De kijkcijfers varieerde tussen de 3 tot 4,5 miljoen wekelijkse kijkers. De makers besloten om op het hoogtepunt bij aflevering 100 te gaan stoppen. In 1992 won de drama-serie de Gouden Televizier-Ring.

Medisch Centrum West werd opgenomen op een lege etage van het Zuiderzeeziekenhuis in Lelystad. De titelmuziek van de serie is Maladie d’Amour van Robert Strating en Jean Louis Knapper.

Themesong Medisch Centrum West

Hieronder de themesong / intromuziek / leader / themalied van deze TV serie.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Medisch Centrum West


 

Medisch Centrum West op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Medisch Centrum West? Probeer het eens op Wikipedia: Medisch Centrum West

Medisch Centrum West DVD's of Blu Rays?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Medisch Centrum West?

Medisch Centrum West YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Medisch Centrum West bekijken? Kijk eens op YouTube Medisch Centrum West

Wat vind jij van Medisch Centrum West? Laat je reactie achter!

reacties