Zoeken

Baantjer

Baantjer is gebaseerd op de boeken van Appie Baantjer. De Nederlandse politieserie Baantjer is 12 seizoenen lang uitgezonden op de Nederlandse televisie en is uitgezonden door RTL4 en RTL7. In 1997 won Baantjer de Gouden Televisies-Ring voor het beste programma op de televisie van dat jaar.

Hoofdpersonen:

  • Piet Römer – Juriaan de Cock
  • Victor Reinier – Dick Vledder
  • Marjan Mudder – Vera Prins
  • Kirsten van Dissel – Iris de Graaff
  • Martin Schwab – Ab Keizer
  • Serge-Henri Valcke – Corneel Buitendam
  • Hans Karsenbarg – Ennaues den Koninghe

 

Themesong Baantjer

Hieronder de themesong / intromuziek / leader / themalied van deze TV serie.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Baantjer

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Baantjer. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.


 

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Baantjer op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Baantjer? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Baantjer

Baantjer DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Baantjer?

Afbeeldingen gerelateerd aan Baantjer

Hieronder foto's die iets te maken hebben met Baantjer. Helaas is het mogelijk dat dit geen foto's zijn van de serie zelf.

Baantjer

Baantjer YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Baantjer bekijken? Bekijk op YouTube diverse Baantjer filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van Baantjer? Laat je reactie achter!

Reacties