Zoeken

Zoop

Uitgebracht op 05 Apr 2004 met acteurs: Ewout Genemans, Vivienne van den Assem, Juliette van Ardenne, Nicolette van Dam

De Nederlandse jeugd serie ZOOP was zeer populair. In de serie volgen wij 8 jongeren die een opleiding volgen in het Ouwehands Dierenpark in Rhenen om ranger / dierenverzorger te worden. De serie was te zien op de zender Nickelodeon. De eerste uitzending was op 7 april 2004 en de laatste aflevering werd uitgezonden op 1 juni 2006. Er waren 3 seizoen met in totaal 325 afleveringen. Op basis van deze serie volgden diverse films waaronder Zoop in Afrika (2005 uitgebracht), Zoop in India (2006) en Zoop in Zuid-Amerika (2007). Het oorspronkelijke idee was om de serie de naam te geven: Zoo Soap. Maar later werd besloten dit toch af te korten naar gewoon Zoop.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Zoop

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Zoop. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Zoop op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Zoop? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Zoop

Zoop DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Zoop?

Zoop YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Zoop bekijken? Bekijk op YouTube diverse Zoop filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van Zoop? Laat je reactie achter!

Reacties