Zoop

Uitgebracht op 07 Apr 2004 met acteurs: Nicolette van Dam, Juliette van Ardenne, Monique van der Werff (imdb cijfer: 5.5)

ZOOPDe Nederlandse jeugd serie ZOOP was zeer populair. In de serie volgen wij 8 jongeren die een opleiding volgen in het Ouwehands Dierenpark in Rhenen om ranger / dierenverzorger te worden. De serie was te zien op de zender Nickelodeon. De eerste uitzending was op 7 april 2004 en de laatste aflevering werd uitgezonden op 1 juni 2006. Er waren 3 seizoen met in totaal 325 afleveringen. Op basis van deze serie volgden diverse films waaronder Zoop in Afrika (2005 uitgebracht), Zoop in India (2006) en Zoop in Zuid-Amerika (2007). Het oorspronkelijke idee was om de serie de naam te geven: Zoo Soap. Maar later werd besloten dit toch af te korten naar gewoon Zoop.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Zoop

Bekijk van de serie Zoop diverse fragmenten, interviews over de serie, trailers, etc. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Zoop op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Zoop? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Zoop

Zoop DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Zoop?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Zoop

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Zoop (uitgebracht op: 07 Apr 2004).

Zoop

Zoop YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Zoop bekijken? Bekijk op YouTube diverse Zoop filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Nederlandse TV Series

Misschien ook interessant