Vic Singel

Uitgebracht op 01 Nov 1970 met acteurs: Wies Andersen, Marielle Fiolet, Tom van Beek (imdb cijfer: N/A)

Met onder andere Tom van Beek (als Manuel Storm), Mariëlle Fiolet (als Annette) en Wies Andersen (als Vic Singel). De serie Vic Singel werd uitgezonden tussen 1970 en 1971. Acteur Tom van Beek werd later zeer bekend bij het Nederlandse publiek door zijn rol in Goede tijden, slechte tijden als Herman Hogendoorn. Ook Mariëlle Fiolet heeft later een rol gespeeld in Goede tijden, slechte tijden (als Nel de Wolf), maar was ook te zien in bijvoorbeeld Zeg ‘ns Aaa (als Marjan) en Onderweg naar morgen (als Elizabeth de Ridder).

De serie Vic Singel was een soort opvolger van de serie Maigret die ook altijd op zondag werd uitgezonden. Schrijver Ad Odijk had deze zevendelige serie gemaakt op basis van de detectiveromans van Van Hellinger en van Van Oolbekkink. Video werd veel geschoten op locatie wat voor 1970 vrij uniek en kostbaar was. De eerste aflevering “De messen” werd voor een groot deel zelfs in Wenen (Praag) te filmen.

Vic Singel is een autocoureur die na een auto ongeluk niet goed aan de slag kan komen. Vic is eigenlijk een beetje een asociale man die geen avontuur zoekt maar daar wel steeds in terecht komt. De serie zat, net als in de boeken, vol met spannende vechtpartijen.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Vic Singel

Wil je meer weten over de acteurs en actrices in Vic Singel? Tussen de video's ook voor interviews. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Vic Singel op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Vic Singel? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Vic Singel

Vic Singel DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Vic Singel?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Vic Singel YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Vic Singel bekijken? Bekijk op YouTube diverse Vic Singel filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *