Error OMDB

Vic Singel

Vic Singel

Met onder andere Tom van Beek (als Manuel Storm), Mariëlle Fiolet (als Annette) en Wies Andersen (als Vic Singel). De serie Vic Singel werd uitgezonden tussen 1970 en 1971. Acteur Tom van Beek werd later zeer bekend bij het Nederlandse publiek door zijn rol in Goede tijden, slechte tijden als Herman Hogendoorn. Ook Mariëlle Fiolet heeft later een rol gespeeld in Goede tijden, slechte tijden (als Nel de Wolf), maar was ook te zien in bijvoorbeeld Zeg ‘ns Aaa (als Marjan) en Onderweg naar morgen (als Elizabeth de Ridder).

De serie Vic Singel was een soort opvolger van de serie Maigret die ook altijd op zondag werd uitgezonden. Schrijver Ad Odijk had deze zevendelige serie gemaakt op basis van de detectiveromans van Van Hellinger en van Van Oolbekkink. Video werd veel geschoten op locatie wat voor 1970 vrij uniek en kostbaar was. De eerste aflevering “De messen” werd voor een groot deel zelfs in Wenen (Praag) te filmen.

Vic Singel is een autocoureur die na een auto ongeluk niet goed aan de slag kan komen. Vic is eigenlijk een beetje een asociale man die geen avontuur zoekt maar daar wel steeds in terecht komt. De serie zat, net als in de boeken, vol met spannende vechtpartijen.

Vic Singel op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Vic Singel? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Vic Singel

Vic Singel DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Vic Singel?

koop DVD/Blu ray

Vic Singel YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Vic Singel bekijken? Bekijk op YouTube diverse Vic Singel filmpjes.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Vic Singel

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Vic Singel. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.