Maigret

Uitgebracht op 31 Aug 2019 met acteurs: Rowan Atkinson, Shaun Dingwall, Leo Staar (imdb cijfer: 7.8)

Maigret is een Nederlandse dramaserie over een commissaris met de naam Maigret van de VARA. Het was een spannende serie die werd uitgezonden tussen 1960 en 1969. De commissaris Maigret werd gespeeld door Kees Brusse en later door Jan Teurlings. Wies Andersen speelde Inspecteur Lapointe en Herman Lutgerink speelde de Inspecteur.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Maigret

Ontdek hieronder leuke beelden waaronder behind-the-scenes fragmenten van de serie Maigret. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Maigret op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Maigret? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Maigret

Maigret DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Maigret?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Maigret

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Maigret (uitgebracht op: 31 Aug 2019).

Maigret

Maigret YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Maigret bekijken? Bekijk op YouTube diverse Maigret filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *