Spanning in Slagharen

Uitgebracht op 04 Apr 1988 met acteurs: Sabri Saad El-Hamus, Jasper de Moor, Hans Pauwels (imdb cijfer: N/A)

De serie Spanning in Slagharen vond plaats in Ponypark Slagharen. Dit pretpark was het decor voor een avontuur dat zich afspeelde in een onwerkelijke wereld. Deze jeugdserie bestond uit 13 afleveringen en ging over een aantal vrienden uit Slagharen. De vrienden beleven een geheimzinnig avontuur met daarin een mysterieus figuur met de naam Fator. Oud-Egyptische mystiek speelde een belangrijke rol in deze serie. De AVRO zond deze serie uit tussen 4 april en 27 juni 1988.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Spanning in Slagharen

Krijg een voorproefje van de actie en avontuur in de wereld van Spanning in Slagharen. Bekijk onder andere trailers! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Spanning in Slagharen op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Spanning in Slagharen? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Spanning in Slagharen

Spanning in Slagharen DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Spanning in Slagharen?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Spanning in Slagharen YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Spanning in Slagharen bekijken? Bekijk op YouTube diverse Spanning in Slagharen filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Kinderseries

Misschien ook interessant

1 gedachte over “Spanning in Slagharen

  1. Is er geen dvd van spanning in slagharen uit 1988 u geeft wel aan op Google dat het kan .
    Helaas staat er bij dat uw site alleen kan via youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *