Nieuwe Buren

Uitgebracht op N/A met acteurs: Wilbert Gieske, Helen Kamperveen, Lilian Bakker (imdb cijfer: N/A)

nieuwe buren seizoen 1De serie Nieuwe buren van RTL is een Nederlandse dramaserie gebaseerd op het gelijknamige boek van Saskia Noort uit 2006. Seizoen 1 van Nieuwe Buren werd in 2014 uitgezonden door RTL 4. Het 2e seizoen was eerst te zien bij Videoland (vanaf november 2016) en pas later (vanaf februari 2017) op RTL 4. En ook het 3e seizoen is eerst te zien bij Videoland (2 maart 2018) en mogelijk later ook weer bij RTL4 / 5 of 7 te volgen.

In de serie volgen wij Eva en Peter die naar de Zonnewijk in Almere verhuizen om een gezinsleven te beginnen. Al snel ontmoeten zij hun ‘nieuwe buren’ Steef en Rebecca en er ontstaat een hechte vriendschap, die zelfs op een gegeven moment verder gaat dan vriendschap. En dan beginnen de problemen!

De serie Nieuwe buren heeft een indrukwekkende cast met bijvoorbeeld Daan Schuurmans (Peter Nijhoff), Bracha van Doesburgh (Eva Nijhoff-van der Leek), Thijs Römer (Steef Blok), Katja Schuurman (Rebecca Blok-Spaans), Fedja van Huêt (Lex Hartog), Fockeline Ouwerkerk (Anouk Marcanter-op den Hage), etc. Er zijn inmiddels 3 seizoenen en 30 afleveringen.

 

nieuwe buren seizoen 2

LET OP: ook in 1987 was er een 16-delige televisieserie met de naam Nieuwe Buren uitgezonden door de VARA in 1987 en 1988. Deze serie werd geschreven door Hans Melissen. Ook deze serie speelde zich af in een nieuwbouwwijk in Almere. In deze serie volgden wij de families Drijver en Makkinga.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Nieuwe Buren

Krijg een voorproefje van de actie en avontuur in de wereld van Nieuwe Buren. Bekijk onder andere trailers! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Nieuwe Buren op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Nieuwe Buren? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Nieuwe Buren

Nieuwe Buren DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Nieuwe Buren?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Nieuwe Buren YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Nieuwe Buren bekijken? Bekijk op YouTube diverse Nieuwe Buren filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Nederlandse TV Series

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *