Zoeken

Mijn Dochter en Ik

De tv serie Mijn Dochter en ik (officieel eigenlijk “M’n dochter en ik“, geschreven door Edwin de Vries en Coot van Doesburgh) werd vanaf 1995 uitgezonden door RTL 4. In deze serie zien we vader Simon en hij heeft een reclamebureau. De vrouw van Simon is overleden en nu zorgt de huishoudster voor Chris, zijn dochter. De leuke titelsong van Mijn Dochter en ik werd gezongen door Gerard Cox.

Deze Nederlandse serie is eigenlijk een vertaling van de Engelse serie “Me and My Girl” (van John Cane). De Engelse versie (Me and My Girl) werd ook in Nederland uitgezonden, namelijk door de KRO uitgezonden.

Rollen waren er voor Edwin de Vries, Marleen Scholten, Maarten Wansink, Kitty Janssen, Catharina Haverkamp en Daniëlla Mercelina. Enkele bijzondere gastrollen waren Ursul de Geer, Ellen ten Damme, Simone Kleinsma, Lex Passchier, Jimmy Geduld, Angela Schijf, Sabine Koning, Frederik de Groot, Inge Ipenburg, Stanley Burleson, etc. Er zijn in totaal 3 seizoenen gemaakt met ieder 13 afleveringen (dus 39 afleveringen in totaal).

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Mijn Dochter en Ik

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Mijn Dochter en Ik. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.


 

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Mijn Dochter en Ik op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Mijn Dochter en Ik? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Mijn Dochter en Ik

Mijn Dochter en Ik DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Mijn Dochter en Ik?

Afbeeldingen gerelateerd aan Mijn Dochter en Ik

Hieronder foto's die iets te maken hebben met Mijn Dochter en Ik. Helaas is het mogelijk dat dit geen foto's zijn van de serie zelf.

Mijn Dochter en Ik

Mijn Dochter en Ik YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Mijn Dochter en Ik bekijken? Bekijk op YouTube diverse Mijn Dochter en Ik filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van Mijn Dochter en Ik? Laat je reactie achter!

Reacties