Hollands Hoop

Uitgebracht op 27 Sep 2014 met acteurs: Marcel Hensema, Kim van Kooten, Martijn Lakemeier (imdb cijfer: 7.9)

De naam van de boerderij is Hollands Hoop en dit is ook de naam van deze Nederlandse misdaadserie. Hollands Hoop is in de serie ook de naam van de wiet die verhandeld wordt. De serie is gemaakt dankzij een samenwerking van de VARA, de VPRO en NTR. De eerste aflevering werd uitgezonden op 27 september 2014. Er zijn op dit moment 2 seizoenen en 16 afleveringen gemaakt. BNNVARA en NTR hebben inmiddels bekend gemaakt dat er een 3e seizoen gaat komen. De opnames van Hollands Hoop seizoen 3 zijn in 2018 begonnen.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Hollands Hoop

Bekijk van de serie Hollands Hoop diverse fragmenten, interviews over de serie, trailers, etc. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Hollands Hoop op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Hollands Hoop? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Hollands Hoop

Hollands Hoop DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Hollands Hoop?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Hollands Hoop

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Hollands Hoop (uitgebracht op: 27 Sep 2014).

Hollands Hoop

Hollands Hoop YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Hollands Hoop bekijken? Bekijk op YouTube diverse Hollands Hoop filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Nederlandse TV Series

Misschien ook interessant