Zoeken

Grote Meneer Kaktus Show

De Meneer Kaktus Show was een programma voor kinderen. De show is uitgezonden van 1986 tot 1993. Het had een drietal vaste karakters en een vaste formule, waardoor de herkenbaarheid erg groot is geworden. Het programma is eerst uitgezonden door Veronica, maar is later naar de VARA verhuisd.

De Vaste karakters bestonden uit Meneer Kaktus gespeeld door Peter Jan Rens. Meneer Kaktus liep altijd rond in een pyjama met stropdas en was een betweter. Tegenspeler was “Kweetniet” die rondliep in een geel bokstenue en van helemaal niets weet. Mevrouw Stemband had het haar recht overeind staan en droeg een jurk met dierenprint.

Themesong Grote Meneer Kaktus Show

Hieronder de themesong / intromuziek / leader / themalied van deze TV serie.

Grote Meneer Kaktus Show op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Grote Meneer Kaktus Show? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Grote Meneer Kaktus Show

Grote Meneer Kaktus Show DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Grote Meneer Kaktus Show?

Afbeeldingen gerelateerd aan Grote Meneer Kaktus Show

Hieronder foto's die iets te maken hebben met Grote Meneer Kaktus Show. Helaas is het mogelijk dat dit geen foto's zijn van de serie zelf.

Grote Meneer Kaktus Show

Grote Meneer Kaktus Show YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Grote Meneer Kaktus Show bekijken? Bekijk op YouTube diverse Grote Meneer Kaktus Show filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van Grote Meneer Kaktus Show? Laat je reactie achter!

Reacties