Grote Meneer Kaktus Show

Uitgebracht op 08 Oct 1986 met acteurs: Peter Jan Rens, Annemieke Hoogendijk, Hans van der Laarse (imdb cijfer: 6.7)

De Meneer Kaktus Show was een programma voor kinderen. De show is uitgezonden van 1986 tot 1993. Het had een drietal vaste karakters en een vaste formule, waardoor de herkenbaarheid erg groot is geworden. Het programma is eerst uitgezonden door Veronica, maar is later naar de VARA verhuisd.

De Vaste karakters bestonden uit Meneer Kaktus gespeeld door Peter Jan Rens. Meneer Kaktus liep altijd rond in een pyjama met stropdas en was een betweter. Tegenspeler was “Kweetniet” die rondliep in een geel boks tenue en van helemaal niets weet. Mevrouw Stemband had het haar recht overeind staan en droeg een jurk met dierenprint.

Peter Jan Rens was ook de bedenker van Doet-ie ’t of doet-ie ’t niet. Dit spelprogramma bedacht hij in samenwerking met John de Mol en de VARA zond het uit (vanaf februari 1988). Ook presenteerde Peter Jan Rens een tijdje de show 5 tegen 5.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Grote Meneer Kaktus Show

De op Youtube gevonden video beelden van de tv-serie Grote Meneer Kaktus Show kun je hieronder bekijken. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Grote Meneer Kaktus Show op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Grote Meneer Kaktus Show? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Grote Meneer Kaktus Show

Grote Meneer Kaktus Show DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Grote Meneer Kaktus Show?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Grote Meneer Kaktus Show

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Grote Meneer Kaktus Show (uitgebracht op: 08 Oct 1986).

Grote Meneer Kaktus Show

Grote Meneer Kaktus Show YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Grote Meneer Kaktus Show bekijken? Bekijk op YouTube diverse Grote Meneer Kaktus Show filmpjes.

Series direct gerelateerd

Populaire programma‘s categorie TV Programma

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *