Zoeken

Familie Wijntak

De Nederlandse TV serie Familie Wijntak bestond uit 6 delen. De serie ging over een Surinaams gezin in Nederland en hun belevenissen. Mevrouw (moeder) Wijntak is een leraar (onderwijzeres) met zit op dit moment zonder werk. Vader Wijntak heeft een goed lopend bedrijf en is een loodgieter. Dan hebben we nog de kinderen, Harold (de oudste), Jetty en Brian. De jongste kinderen hebben Suriname nog nooit gezien. Het Surinaamse gezin woont al 15 jaar ongeveer in Nederland. We zien de problemen waar het gezin tegenaan loopt waarbij de verschillen tussen Nederland en Suriname op vrolijke wijze onder de loep worden gelegd.

 

De serie werd door de IKON uitgezonden vanaf 1985.

Foto boven: Clarence Breeveld

Er zijn helaas geen foto’s of video beelden te vinden van deze serie. Heb jij nog materiaal van Familie Wijntak? Laat het ons dan even weten.

In 1985 werd ook het gelijknamige boek van Hans Melissen en Stasia Cramer uitgebracht. Hans Melissen is een scenarioschrijver en hij is bekend van onder andere de films “Allemaal Tuig”, “Herrie”, “Nieuwe Buren” en “Hotel Amor”.  Daarnaast is hij ook regisseur en regisseerde bijvoorbeeld de programma’s “Villa Felderhof”, “Felderhof Ontmoet” en “De Stoel”. Stasia Cramer schrijft kinderboeken en boeken over pony’s. De Familie Wijntak lijkt, zover ik kan nagaan, Stasia’s enige televisie ervaring.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Familie Wijntak

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Familie Wijntak. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.


 

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Familie Wijntak op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Familie Wijntak? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Familie Wijntak

Familie Wijntak DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Familie Wijntak?

Afbeeldingen gerelateerd aan Familie Wijntak

Hieronder foto's die iets te maken hebben met Familie Wijntak. Helaas is het mogelijk dat dit geen foto's zijn van de serie zelf.

Familie Wijntak

Familie Wijntak YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Familie Wijntak bekijken? Bekijk op YouTube diverse Familie Wijntak filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van Familie Wijntak? Laat je reactie achter!

Reacties