Dunderklumpen

Uitgebracht op 01 Jan 1977 met acteurs: Beppe Wolgers, Jens Wolgers, Halvar Björk (imdb cijfer: 6.9)

Dunderklumpen! is eigenlijk een film maar werd als een mini-serie op de Nederlandse televisie uitgezonden door de KRO (van 3 maart tot 7 april 1977). De alternatieve titel is “De gelukzoeker met toverkracht”. Bijzonder feitje, de muziek kwam van Toots Thielemans. De naam van de serie klinkt Duits, maar het is een Zweedse semi-animatie-film.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Dunderklumpen

Laat je meeslepen door de spannende verhaallijnen en boeiende personages in Dunderklumpen. Bekijk nu enkele videobeelden! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Dunderklumpen op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Dunderklumpen? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Dunderklumpen

Dunderklumpen DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Dunderklumpen?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Dunderklumpen

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Dunderklumpen (uitgebracht op: 01 Jan 1977).

Dunderklumpen

Dunderklumpen YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Dunderklumpen bekijken? Bekijk op YouTube diverse Dunderklumpen filmpjes.

Series direct gerelateerd

Populaire programma‘s categorie Animatieseries

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *