Doris

Doris is een Nederlandse serie van het commerciële televisiestation NET 5. De serie is bedacht door Tjitske Reidinga samen met actrice Roos Ouwehand. Het is allemaal begonnen nadat John de Mol had aangegeven een tv serie te wensen Tjitske Reidinga in de hoofdrol. In de serie volgen wij Doris Dorenbos (Tjitske Reidinga). Deze vrouw van 39 is charmant maar ook ietwat onhandig. Vanwege een scheiding moet ze samen met 2 kinderen een nieuw leven opbouwen. Veel alleenstaande dertigers met kinderen zullen de situaties goed herkennen.

Doris DVD coverEr is slechts 1 seizoen gemaakt en er zullen geen nieuwe seizoenen volgen. Er is echter wel een film gemaakt met dezelfde titel, Doris. We hadden natuurlijk al Soof maar Doris is ook een aangename persoonlijkheid (de film Doris draait vanaf 20 september 2018 in de bioscoop).

Tjitske Reidinga is onder andere bekend van het televisieprogramma Het Klokhuis en van haar rol in de televisieserie Gooische Vrouwen (die rol was tevens haar doorbraak bij het grote publiek in 2005).

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Doris

Wil je meer weten over de acteurs en actrices in Doris? Tussen de video's ook voor interviews. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Doris op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Doris? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Doris

Doris DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Doris?

Doris - Seizoen 1 (DVD)
Doris - Seizoen 1 (DVD) (Films en series)
Doris gooit na haar scheiding van Walter het roer om; van een luxe leventje in Overveen naar een nieuw bestaan met haar twee kinderen Willem (16) en Sien (13) in Amsterdam. Dit betekent nieuwe buren, ...
3133Films & Series


€ 11,80
Toon product
Doris (DVD)
Doris (DVD) (Films en series)
Aan de vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag is Doris Doorenbos (Tjitske Reidinga) een gescheiden vrouw met twee kinderen op een dood punt aanbeland. Terwijl de mensen om haar heen carri�re...
3133Films & Series


€ 7,36
Toon product
koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Doris YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Doris bekijken? Bekijk op YouTube diverse Doris filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Nederlandse TV Series

Misschien ook interessant