Zoeken

Dokter Deen

In de serie Dokter Deen van omroep Max volgen wij huisarts Maria Deen (Monique van de Ven). 30 januari 2012

In de serie zien we diverse bekende en goede acteurs waaronder Monique van de Ven, Huub van der Lubbe, Pleuni Touw, Bram van der Vlugt, Abbey Hoes, etc.

Omroep Max heeft bekend gemaakt dat het vierde seizien van Dokter Deen ook het laatste seizoen zal zijn. Dr Deen had hele goede kijkcijfers en toch besloot Jan Slagter (baas omroep Max) dat ze niet meer verder gingen met de dramaserie. Dit betreurde Monique van de Ven en Edwin de Vries (haar echtgenoot). Edwin de Vries is naast schrijver ook de bedenker van de serie. Hij kreeg het idee voor het verhaal toen Monique van de Ven, zijn vrouw, een ongeluk had met haar duim er ze die er bijna afsneed. Vervolgens werd ze op Vlieland door de echte Dokter Deen (in het echt een man) ter plekke geopereerd.

Dokter Deen op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Dokter Deen? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Dokter Deen

Dokter Deen DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Dokter Deen?

Afbeeldingen gerelateerd aan Dokter Deen

Hieronder foto's die iets te maken hebben met Dokter Deen. Helaas is het mogelijk dat dit geen foto's zijn van de serie zelf.

Dokter Deen

Dokter Deen YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Dokter Deen bekijken? Bekijk op YouTube diverse Dokter Deen filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van Dokter Deen? Laat je reactie achter!

Reacties