De mannen van dokter Anne

De romantische en komische serie De mannen van dokter Anne is een Nederlandse televisieserie en eind 2016 (december) voor het eerste uitgezonden op de Nederlandse televisiezender NET 5. We volgen de jonge dokter Anne (Noortje Herlaar) die bij haar vader in het ziekenhuis is gaan werken. Ze ontmoet in het ziekenhuis de liefde van haar jeugd en ook diverse andere mannen. Het verhaal van De mannen van dr Anne is sterk gebaseerd op de Duitse serie Doctor’s Diary (Männer sind die beste Medizin). Ook heeft de serie veel weg van de Amerikaanse Emily Owens, M.D.

Er is op dit moment (2018) nog maar 1 seizoen uitgebracht van De mannen van dokter Anne. Officieel zijn er geen berichten dat seizoen 2 gemaakt zal gaan worden. Echter van de Duitse versie (Doctor’s Diary) zijn inmiddels wel al 3 seizoenen gemaakt. Het script voor een 2e seizoen van De mannen van dokter Anne ligt dus al klaar, in het Duits weliswaar. De kijkcijfers van deze serie waren niet spectaculair en dus is het afwachten of NET 5 gaat investeren in meer afleveringen.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van De mannen van dokter Anne

Leuke fragmenten, soms bloopers, afleveringen, trailers, gesprekken en dergelijke kun je bekijken (met betrekking tot De mannen van dokter Anne). Veel plezier! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Geen videos gevonden voor deze serie.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

De mannen van dokter Anne op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over De mannen van dokter Anne? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: De mannen van dokter Anne

De mannen van dokter Anne DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van De mannen van dokter Anne?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

De mannen van dokter Anne YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van De mannen van dokter Anne bekijken? Bekijk op YouTube diverse De mannen van dokter Anne filmpjes.

Misschien ook interessant