De mannen van dokter Anne

De romantische en komische serie De mannen van dokter Anne is een Nederlandse televisieserie en eind 2016 (december) voor het eerste uitgezonden op de Nederlandse televisiezender NET 5. We volgen de jonge dokter Anne (Noortje Herlaar) die bij haar vader in het ziekenhuis is gaan werken. Ze ontmoet in het ziekenhuis de liefde van haar jeugd en ook diverse andere mannen. Het verhaal van De mannen van dr Anne is sterk gebaseerd op de Duitse serie Doctor’s Diary (Männer sind die beste Medizin). Ook heeft de serie veel weg van de Amerikaanse Emily Owens, M.D.

Er is op dit moment (2018) nog maar 1 seizoen uitgebracht van De mannen van dokter Anne. Officieel zijn er geen berichten dat seizoen 2 gemaakt zal gaan worden. Echter van de Duitse versie (Doctor’s Diary) zijn inmiddels wel al 3 seizoenen gemaakt. Het script voor een 2e seizoen van De mannen van dokter Anne ligt dus al klaar, in het Duits weliswaar. De kijkcijfers van deze serie waren niet spectaculair en dus is het afwachten of NET 5 gaat investeren in meer afleveringen.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van De mannen van dokter Anne

Mis geen enkel moment van de populaire tv-serie De mannen van dokter Anne. Soms kun je volledige afleveringen bekijken of leuke fragmenten. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

De mannen van dokter Anne op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over De mannen van dokter Anne? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: De mannen van dokter Anne

De mannen van dokter Anne DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van De mannen van dokter Anne?

Mannen Van Dokter Anne - Seizoen 1
Mannen Van Dokter Anne - Seizoen 1 (Films en series)
De jonge arts Anne (Noortje Herlaar) is het middelpunt van De mannen van dokter Anne. Een week voordat ze in het huwelijk treedt, betrapt ze haar verloofde met een ander. Haar wereld stort in en ze ke...
3133Films & Series


€ 16,99
Toon product
Hof Van Assisen S2
Hof Van Assisen S2 (Films en series)
Sinds eeuwen vormt het Assisenhof het decor voor het sterkste drama dat er bestaat: de beschuldiging van moord of doodslag. Emotionele getuigenissen wisselen af met harde pleidooien voor of tegen. De ...
53445Dvd
53483Drama


€ 59,99
Toon product
koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

De mannen van dokter Anne YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van De mannen van dokter Anne bekijken? Bekijk op YouTube diverse De mannen van dokter Anne filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Nederlandse TV Series

Misschien ook interessant