Error OMDB

De Bereboot

headerafbeelding De Bereboot

De Bereboot

De televisieserie De Bereboot is een door Lo Hartog van Banda (ook bekend als schrijver van Ti-ta Tovenaar) geschreven kinderprogramma. De show met poppen op een boot werd uitgezonden tussen 1976 en 1978. We volgen in deze serie de bemanning van een boot. Dit zijn: Kapitein Brom, Brilbeer en Maatje en natuurlijk beleven ze allerlei avonturen. Wanneer ze met de boot weer terug zijn in de thuishaven dan gaan ze een glas limonade drinken bij Tante Neel in het zeemanshuis.

berebootAndere personages die we zagen in deze oude serie waren onder andere Fred de Kei (gewiekste zakenman), Professor Knobbel (een uitvinder), Kokkie (italiaanse kok in zeemanshuis bij Tante Neel in de keuken), Lorrelies (zeermeermin met een oogje op Brilbeer), Boer Teun en tante Jet, etc.

Er zijn in totaal 407 afleveringen gemaakt van deze poppenserie. Kinderen konden de serie op tv zien tussen oktober 1976 tot en met september 1978. De NOS zond het uit tussen 1976-1977 en daarna nam de AVRO het kort over in 1978. Op KinderNet 5 werd de serie herhaald maar hierbij ging het slechts om een aantal afleveringen (407 is natuurlijk ook best veel).

Themesong De Bereboot

Klik hieronder op de afbeelding om de themesong / intromuziek / leader / themalied van deze TV serie te bekijken.

De Bereboot op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over De Bereboot? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: De Bereboot

De Bereboot DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van De Bereboot?

koop DVD/Blu ray

De Bereboot YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van De Bereboot bekijken? Bekijk op YouTube diverse De Bereboot filmpjes.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van De Bereboot

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie De Bereboot. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.