Zoeken

Bernhard, Schavuit van Oranje

Bernhard – Schavuit van Oranje is een vierdelige serie over meer dan alleen het turbulente leven van een prins-gemaal. Het is een meeslepend drama over een man die zich probeert te ontworstelen aan een keurslijf, die zijn eigen weg zoekt en diepe crisissen moet overleven om erachter te komen wat Ware Liefde werkelijk betekent.

Binnen de Koninklijke familie is er eigenlijk geen spraakmakender figuur te bedenken dan Prins Bernhard. Of het nu gaat om Greet Hofmans, buitenechtelijke affaires en dochters, of Lockheed, er zijn vele schandalen in zijn leven geweest. Tegelijkertijd was – en is – Prins Bernhard een geliefd figuur, die door velen als oorlogsheld op handen gedragen wordt. Een man van extremen.

In vier delen vertelt Bernhard het verhaal van zijn leven. Niet alleen aan de kijker, maar vooral ook aan prinses Máxima. Zij zal straks immers als koningin naast Willem-Alexander eenzelfde positie innemen als Bernhard. Uit hun gesprekken en discussies blijkt hoezeer zij verschillen, maar ook hoezeer zij hetzelfde zijn. Voor Máxima is dat soms erg confronterend.

Het verhaal sleept ons vanaf Soestdijk onder meer langs het Duitse Reckenwalde, Berlijn, Londen, Argentinië en Canada. Het schetst een tijdsbeeld van de wereld van de jaren dertig van de twintigste eeuw tot het begin van de eenentwintigste eeuw.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Bernhard, Schavuit van Oranje

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Bernhard, Schavuit van Oranje. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.


 

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Bernhard, Schavuit van Oranje op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Bernhard, Schavuit van Oranje? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Bernhard, Schavuit van Oranje

Bernhard, Schavuit van Oranje DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Bernhard, Schavuit van Oranje?

Afbeeldingen gerelateerd aan Bernhard, Schavuit van Oranje

Hieronder foto's die iets te maken hebben met Bernhard, Schavuit van Oranje. Helaas is het mogelijk dat dit geen foto's zijn van de serie zelf.

Bernhard, Schavuit van Oranje

Bernhard, Schavuit van Oranje YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Bernhard, Schavuit van Oranje bekijken? Bekijk op YouTube diverse Bernhard, Schavuit van Oranje filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van Bernhard, Schavuit van Oranje? Laat je reactie achter!

Reacties