Zoeken

B.A.B.S.

De komische serie B.A.B.S. (BABS = Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) volgt de ambtenaar Loek Nieuwenhaag (Diederik Ebbinge). Loek Nieuwenhaag is een BABS die mensen mag trouwen en daar heeft hij succes mee. Het succes van Loek is te wijten aan het feit dat hij heel erg lijkt op de acteur Anton Faber (ook Diederik Ebbinge) die bekend is geworden door zijn rol in de film “Voor Eeuwig Verbonden”. In deze film zit een zeer romantische trouw-scene en daarom willen mensen Loek graag inhuren voor hun eigen trouw-scene. In de serie zien we diverse acteurs uit de hitserie De Luizenmoeder waaronder Diederik Ebbinge en Bianca Krijgsman. Daarnaast ook twee andere topacteurs, namelijk Annet Malherbe (o.a. bekend van Debiteuren Crediteuren, Gooische Vrouwen) en Joke Tjalsma (Gooische vrouwen, De Daltons de jongensjaren en van de film Iep!).

Nadeel van deze serie is dat hij (op dit moment, 2018) alleen te zien is voor klanten van KPN. KPN is namelijk ook de maker van deze serie.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van B.A.B.S.

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie B.A.B.S.. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.


 

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

B.A.B.S. op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over B.A.B.S.? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: B.A.B.S.

B.A.B.S. DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van B.A.B.S.?

Afbeeldingen gerelateerd aan B.A.B.S.

Hieronder foto's die iets te maken hebben met B.A.B.S.. Helaas is het mogelijk dat dit geen foto's zijn van de serie zelf.

B.A.B.S.

B.A.B.S. YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van B.A.B.S. bekijken? Bekijk op YouTube diverse B.A.B.S. filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van B.A.B.S.? Laat je reactie achter!

Reacties