De Luizenmoeder

Uitgebracht op 14 Jan 2018 met acteurs: Jennifer Hoffman, Henry van Loon, Maaike Martens (imdb cijfer: 8.0)

Juf Ank CircusDe Luizenmoeder is een comedyserie die zich afspeelt op een basisschool ergens in Nederland. Deze zeer populaire serie spreekt veel mensen aan vanwege de leuke humor met herkenbare en absurde situaties die docenten en ouders mee maken op een basisschool. Denk bijvoorbeeld aan de vele geschreven en ongeschreven regels waaronder de regels voor het schoolplein, regeltjes met betrekking tot het parkeren, wat is toelaatbaar met betrekking tot het naar jouw kinderen zwaaien, traktatiebeleid, de bekende hangouders op het plein, wat mag je wel en niet in de traktatie verwerken, de 10 minuten gesprekken tussen ouders en leraren / leraressen, participerende ouders en natuurlijk de luizenmoeders. Deze serie is een regelrechte hit en nu al een klassieker.

Grappig feitje is dat er al eerder een humoristische serie was over de Basisschool, namelijk Kleine Pauze. Deze serie ging echter niet over de ouders maar meer over de docenten.

Luizenmoeder seizoen 2

Luizenmoeder seizoen 2Inmiddels is bekend geworden dat we de aandoenlijke schooldirecteur Anton en juffrouw Ank terug gaan zien in seizoen 2. De serie De Luizenmoeder heeft nog voldoende situaties op school die op humoristische wijze in beeld kunnen worden gebracht. In het eerste seizoen hebben we al grappen gezien over het sinterklaas feest, seksuele voorlichting, de gezonde traktaties, meehelpen met diverse klusjes, bij het raam blijven zwaaien, etc. Ilse Warringa (schrijfster van de serie en vertolkster van de rol Juf Ank) heeft samen met de andere schrijver van de serie Diederik Ebbinge (speelt ook Anton Flier de directeur van De Klimop) al ideeën voor seizoen 2. In het 2e seizoen gaat een aflevering over veiligheid op school, ze gaan waarschijnlijk het onderwerp trans-gender behandelen, de sponsorloop komt langs en dan het goede doel dat ze daarbij moeten kiezen, etc.

 

de luizenmoeder

De serie is bedacht en gemaakt door Jan Albert de Weerd (Bing Film en TV). In een item van RTL-Z is gekeken naar de verdiende euro’s rond dit succes. Helaas voor de bedenker was een vaste prijs afgesproken ondanks het aantal kijkers. België en andere landen hebben interesse in het concept en dus kan het programma worden doorverkocht. De AVROTROS bezit 50% van de rechten en dus gaan dergelijke inkomsten voor de helft naar deze omroep en de andere helft naar Bing. De STER (reclame) heeft wel flink geprofiteerd van de hoge kijkcijfers (meer dan 3 miljoen). Echter deze inkomsten gaan allemaal naar de belastingen. Seizoen 2 zal waarschijnlijk voor iedereen die betrokken is (dus ook de schrijvers en de acteurs) iets meer opleveren dan seizoen 1. Maar echt rijk zal niemand er van worden, aldus RTL Z.

 

 

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van De Luizenmoeder

Krijg een voorproefje van de actie en avontuur in de wereld van De Luizenmoeder. Bekijk onder andere trailers! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

De Luizenmoeder op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over De Luizenmoeder? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: De Luizenmoeder

De Luizenmoeder DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van De Luizenmoeder?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan De Luizenmoeder

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie De Luizenmoeder (uitgebracht op: 14 Jan 2018).

De Luizenmoeder

De Luizenmoeder YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van De Luizenmoeder bekijken? Bekijk op YouTube diverse De Luizenmoeder filmpjes.

Series direct gerelateerd

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant