Zoeken

De Luizenmoeder

De Luizenmoeder is een comedyserie die zich afspeelt op een basisschool ergens in Nederland. Deze zeer populaire serie spreekt veel mensen aan vanwege de leuke humor met herkenbare en absurde situaties die docenten en ouders mee maken op een basisschool. Denk bijvoorbeeld aan de vele geschreven en ongeschreven regels waaronder de regels voor het schoolplein, regeltjes met betrekking tot het parkeren, wat is toelaatbaar met betrekking tot het naar jouw kinderen zwaaien, traktatiebeleid, de bekende hangouders op het plein, wat mag je wel en niet in de traktatie verwerken, de 10 minuten gesprekken tussen ouders en leraren / leraressen, participerende ouders en natuurlijk de luizenmoeders. Deze serie is een regelrechte hit en nu al een klassieker.

Grappig feitje is dat er al eerder een humoristische serie was over de Basisschool, namelijk Kleine Pauze. Deze serie ging echter niet over de ouders maar meer over de docenten.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van De Luizenmoeder

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie De Luizenmoeder. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.


 

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

De Luizenmoeder op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over De Luizenmoeder? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: De Luizenmoeder

De Luizenmoeder DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van De Luizenmoeder?

De Luizenmoeder YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van De Luizenmoeder bekijken? Bekijk op YouTube diverse De Luizenmoeder filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van De Luizenmoeder? Laat je reactie achter!

Reacties