Zoeken

Kleine Pauze

Deze grappige serie werd dagelijks uitgezonden van maandag tot en met vrijdag. De comedyserie Kleine Pauze ging over een basisschool met de naam “De Bloeiende Perelaar”. We volgen in de afleveringen 6 medewerkers die tijdens de koffiepauze alleen maar bezig zijn elkaar het leven zuur te maken. Eén van de medewerkers is bijvoorbeeld de knutsel juf Miep Kroon (gespeeld door Cynthia Abma). Titia Uittenbroek (Lineke Rijxman) is een ouderwetse adjunct-directeur en dus vervanger van de ongeschikte directeur Hans Eier (Arnoud Bos). De school heeft ook een illegale conciërge uit Afghanistan in dienst, Hammed Arman (Hossein Mardani), en die is altijd aan het lachen. Elsje van Wentelen (Karen van Holst Pellekaan) is de professionele didactische hulp (remedial teacher) van de school. En Jan Molentje (Martin van Waardenberg) is een racistische gymleraar.

Een leuk feitje over de naam van de basisschool in de serie. “De Bloeiende Perelaar” is inmiddels een bestaande echte school, zie www.bloeiendeperelaar.nl. Zover ik kon nagaan is deze school geopend in oktober 2017, dus lang na het uitzenden van de serie Kleine Pauze. De naamgever van de school was misschien fan van de comedy? Of beschikt zelf over een dosis humor?

Martin van Waardenberg speelde Jan Molentje en was verantwoordelijk voor het scenario, samen met Karen van Holst Pellekaan die daarnaast ook de rol speelde van Elsje van Wentelen.

Inmiddels is er een nieuwe leuke humoristische serie over een basisschool, de Luizenmoeder (2018).

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Kleine Pauze

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Kleine Pauze. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.


 

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Kleine Pauze op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Kleine Pauze? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Kleine Pauze

Kleine Pauze DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Kleine Pauze?

Afbeeldingen gerelateerd aan Kleine Pauze

Hieronder foto's die iets te maken hebben met Kleine Pauze. Helaas is het mogelijk dat dit geen foto's zijn van de serie zelf.

Kleine Pauze

Kleine Pauze YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Kleine Pauze bekijken? Bekijk op YouTube diverse Kleine Pauze filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van Kleine Pauze? Laat je reactie achter!

Reacties