Telekids

headerafbeelding Telekids Uitgebracht op 01 Sep 1989 met acteurs: Irene Moors, Carlo Boszhard, Graham van den Hoogen
Telekids op IMDB, IMDB cijfer: 7.8

Telekids

Telekids, Nederlands live TV programma voor kinderen, dat iedere zaterdag tussen 7 en 12 uur ’s ochtends wordt uitgezonden. Het wordt gepresenteerd door Carlo Boszhard en Irene Moors (In het begin was Irene alleen, later in 1993 kwam Carlo erbij). In Telekids worden veel tekenfilms vertoond, maar rond 9:00 zijn deze afgelopen en gaan Carlo & Irene van start met hun spetterende live show. Van ochtendgymnamstiek tot Pittige Tijden (parodie op GTST) met diverse bekende Nederlanders.

Op 30 oktober 2009 maakte RTL Boulevard bekend dat het programma Telekids het populairste RTL-programma ooit was in de 20 jaar dat RTL Nederland bestond.

Sinds 18 oktober 2010 is Telekids echter weer elke ochtend terug op de buis. Dit keer op RTL8.

Themesong Telekids

Klik hieronder op de afbeelding om de themesong / intromuziek / leader / themalied van deze TV serie te bekijken.

Telekids op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Telekids? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Telekids

Telekids DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Telekids?

koop DVD/Blu ray

Afbeeldingen gerelateerd aan Telekids

Hieronder foto's die iets te maken hebben met de serie Telekids (uitgebracht op: 01 Sep 1989).

Poster Telekids

Telekids YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Telekids bekijken? Bekijk op YouTube diverse Telekids filmpjes.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Telekids

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Telekids. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.