Telekids

Uitgebracht op 01 Sep 1989 met acteurs: Irene Moors, Carlo Boszhard, Graham van den Hoogen (imdb cijfer: 7.8)

Telekids, Nederlands live TV programma voor kinderen, dat iedere zaterdag tussen 7 en 12 uur ’s ochtends wordt uitgezonden. Het wordt gepresenteerd door Carlo Boszhard en Irene Moors (In het begin was Irene alleen, later in 1993 kwam Carlo erbij). In Telekids worden veel tekenfilms vertoond, maar rond 9:00 zijn deze afgelopen en gaan Carlo & Irene van start met hun spetterende live show. Van ochtendgymnamstiek tot Pittige Tijden (parodie op GTST) met diverse bekende Nederlanders.

Op 30 oktober 2009 maakte RTL Boulevard bekend dat het programma Telekids het populairste RTL-programma ooit was in de 20 jaar dat RTL Nederland bestond.

Sinds 18 oktober 2010 is Telekids echter weer elke ochtend terug op de buis. Dit keer op RTL8.

Themesong Telekids

Klik op de afbeelding hieronder om de intromuziek van Telekids te bekijken / te beluisten.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Telekids

De op Youtube gevonden video beelden van de tv-serie Telekids kun je hieronder bekijken. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Geen videos gevonden voor deze serie.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Telekids op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Telekids? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Telekids

Telekids DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Telekids?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Telekids

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Telekids (uitgebracht op: 01 Sep 1989).

Telekids

Telekids YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Telekids bekijken? Bekijk op YouTube diverse Telekids filmpjes.

Misschien ook interessant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *