Smeris

Uitgebracht op 02 Mar 2014 met acteurs: Jeroen van Koningsbrugge, Dennis van de Ven, Kiki van Deursen (imdb cijfer: 7.5)

SmerisDe serie Smeris speelt zich af in Tilburg en daarin volgen wij twee rechercheurs Willem (Dennis van de Ven) en Theo (Jeroen van Koningsbrugge). In het 2e seizoen vond het verhaal even plaats in Amsterdam maar ging in seizoen 3 weer terug naar Tilburg. Er zijn op dit moment 4 seizoenen gemaakt van deze serie door BNNVARA. De eerste aflevering van Smeris werd uitgezonden op 17 maart 2014 en op dit moment loopt de serie nog steeds en dus is de laatste uitzending nog niet geweest. Tot nu toe zijn er 40 afleveringen gemaakt in 4 seizoenen. Het is op dit moment nog niet bekend of Smeris seizoen 5 gemaakt gaat worden. Als het aan de fans ligt dan komt seizoen vijf er zeker, er is zelfs een petitie gestart om dit voor elkaar te krijgen.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Smeris

Hieronder kun je fragementen, trailers, gehele afleveringen zien van de tv serie Smeris. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Geen videos gevonden voor deze serie.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Smeris op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Smeris? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Smeris

Smeris DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Smeris?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Smeris

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Smeris (uitgebracht op: 02 Mar 2014).

Smeris

Smeris YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Smeris bekijken? Bekijk op YouTube diverse Smeris filmpjes.

Misschien ook interessant