Zoeken

Ren je rot

Uitgebracht op 05 Oct 1973 met acteurs: Martin Brozius, Lars Boom, Tom Mulder

Ren je Rot, van oorsprong gebaseerd op de Amerikaanse televisiequizshow “Runaround” was een show waarin kinderen van diverse scholen met elkaar de strijd aangingen. De show werd van 5 oktober 1973 tot 1 juni 1983 uitgezonden door de TROS. De show werd gepresenteerd door Martin Brozius.

Ren je Rot was in Nederland een veel groter succes dan in Amerika, maar na 123 afleveringen vond de TROS dat het tijd werd voor nieuwe programma’s en werd het programma gestopt. Martin Brozius bleef echter met Ren je Rot optreden tijdens evenementen. Maar vanwege problemen met de belastingdienst en met zijn gezondheid (waar zijn tweede vrouw voor verantwoordelijk werd gehouden) maakte hij daar eind jaren 80/begin jaren 90 (tijdelijk) een einde aan.

Themesong Ren je rot

Klik hieronder op de afbeelding om de themesong / intromuziek / leader / themalied van deze TV serie te bekijken.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Ren je rot

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Ren je rot. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Ren je rot op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Ren je rot? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Ren je rot

Ren je rot DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Ren je rot?

koop DVD/Blu ray

Ren je rot YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Ren je rot bekijken? Bekijk op YouTube diverse Ren je rot filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van Ren je rot? Laat je reactie achter!

Reacties