Zoeken

Pieter Post

Pieter Post, van oorsprong een Britse kinderserie over postbode Pieter Post. De naam van de hoofdpersoon in de Britse variant is Postman Pat. In Nederland is de serie op Kindernet en later op Nickelodeon te zien geweest. Daarnaast zijn er van de nieuwere seizoenen ook DVD’s beschikbaar. De stem van Pieter Post is ingesproken door Marnix Kappers. De serie heeft altijd veel succes gekend. Zowel in Engeland als in Nederland en vele andere landen.

In elke aflevering worden de avonturen van de altijd vrolijke postbode gevolgd die hij samen met zijn kat Smoes beleeft tijdens het bezorgen van de post in Groenbeek. Elke keer wordt hij echter afgeleid door een probleem van één van zijn dorpsgenoten. Zij vallen vaak op hem terug om het probleem op te lossen, waarbij Smoes de kat altijd zorgt voor de gebruikelijke ‘miaauw’.

Themesong Pieter Post

Hieronder de themesong / intromuziek / leader / themalied van deze TV serie.

Pieter Post op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Pieter Post? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Pieter Post

Pieter Post DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Pieter Post?

Afbeeldingen gerelateerd aan Pieter Post

Hieronder foto's die iets te maken hebben met Pieter Post. Helaas is het mogelijk dat dit geen foto's zijn van de serie zelf.

Pieter Post

Pieter Post YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Pieter Post bekijken? Bekijk op YouTube diverse Pieter Post filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van Pieter Post? Laat je reactie achter!

Reacties