Error OMDB

Mischief Makers

headerafbeelding the mischief makers

Mischief Makers

The Mischief Makers was een televisie programma voor kinderen / een tv serie gemaakt door National Telepix. De serie was voor het eerst te zien op televisie in 1960. Iedere aflevering duurde slechts 15 minuten ongeveer. De afleveringen in de serie waren eigenlijk ingekorte filmpjes van Our Gang en andere series. The Mischief Makers was een poging om het succes te herhalen van de klassieke tv serie “Little Rascals” uit 1930. Na het maken van Mischief Makers werd in 1961 een spin-off serie gemaakt met de naam Comedy Capers.

Themesong Mischief Makers

Klik hieronder op de afbeelding om de themesong / intromuziek / leader / themalied van deze TV serie te bekijken.

Mischief Makers op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Mischief Makers? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Mischief Makers

Mischief Makers DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Mischief Makers?

koop DVD/Blu ray

Mischief Makers YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Mischief Makers bekijken? Bekijk op YouTube diverse Mischief Makers filmpjes.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Mischief Makers

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Mischief Makers. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.