Kulderzipken

Uitgebracht op 29 Oct 1995 met acteurs: Michael Pas, Ianka Fleerackers, Jan Decleir (imdb cijfer: 8.4)

In de Vlaamse jeugdserie Kulderzipken volgen wij een eenvoudige boerenjongen met de naam “Kulderzipken”. Hij leidt een vreemd leventje in een sprookjeskasteel. De eerste 10 afleveringen werden uitgezonden op 29 oktober 1995 op de BRTN (heet nu VRT). Een 2e seizoen volgde met nog eens 10 afleveringen. Ketnet zendt de serie af en toe opnieuw uit. De inspiratie voor deze serie is het sprookje Turandot.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Kulderzipken

Hieronder kun je fragementen, trailers, gehele afleveringen zien van de tv serie Kulderzipken. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Kulderzipken op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Kulderzipken? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Kulderzipken

Kulderzipken DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Kulderzipken?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Kulderzipken

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Kulderzipken (uitgebracht op: 29 Oct 1995).

Kulderzipken

Kulderzipken YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Kulderzipken bekijken? Bekijk op YouTube diverse Kulderzipken filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Kinderseries

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *