Kleine Klaas

Uitgebracht op 14 Nov 2005 met acteurs: Erik van der Hoff (imdb cijfer: N/A)

De kinderserie Kleine Klaas gaat over Sinterklaas toen hij nog een kleine jongen was. De animatieserie Kleine Klaas was vanaf 2005 op de jongerenzender Nickelodeon te zien. In de serie volgen we de avonturen van Sinterklaas als kind in Spanje. We komen zijn beste vriend Pedro tegen en we ontmoeten de ezel van kleine Klaas met de naam Afrigo. Er waren in totaal 10 verhalen waarbij elk verhaal een Sinterklaasthema centraal stond. Een thema was bijvoorbeeld rijmpjes maken, op je eigen verjaardag cadeautjes weggeven, liedjes zingen, de vriendschap van de Sint met Pedro, etc.

Erik Nieuwenhuis (schrijver van o.a. Een gat in de lucht, Man van de wereld), Erik van der Hoff (zeer bekend van de band “Roberto Jacketti & the Scooters”, presentator van de NET 5 van o.a. Het Blok) en Michel Taanman bedachten samen Kleine Klaas. Ze zijn tevens samen de auteur van 2 kinderboeken namelijk “Boris de Kleine Kerstman” (uit 2004) en “Sinterklaas als jongetje” (va 2006). De verhaaltjes van de serie worden verteld door Erik van der Hoff (verteller). Vanwege de discussie rondom de Piet sinds 2018, zou dit kinderprogramma op dit moment niet worden uitgezonden.

kleine klaas kleine baas

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Kleine Klaas

Laat je meeslepen door de spannende verhaallijnen en boeiende personages in Kleine Klaas. Bekijk nu enkele videobeelden! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Kleine Klaas op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Kleine Klaas? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Kleine Klaas

Kleine Klaas DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Kleine Klaas?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Kleine Klaas YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Kleine Klaas bekijken? Bekijk op YouTube diverse Kleine Klaas filmpjes.

Series direct gerelateerd

Populaire programma‘s categorie Kinderseries

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *