Keizersvrouwen

Keizersvrouwen
De Nederlands-Vlaamse crime dramaserie Keizervrouwen is momenteel nog in ontwikkeling. De makers van Keizervrouwen beloven dat het een serie zal worden met internationale allure en een snijdende spanning. De crime dramaserie gaat afspelen in de wereld van drugskartels en high-class escorts en vrouwen spelen in deze wereld de hoofdrol. De serie zal zich afspelen in Amsterdam, Antwerpen en in Cannes (de Côte d’Azur). Het hoofdpersonage is Xandra Keizer (Karina Smulders) en haar verhaal zal worden verteld.

De opnames van deze serie zijn op dinsdag 14 augustus 2018 gestart. Roller zijn er voor Karina Smulders, Susan Radder, Hilde van Mieghem, Imanuelle Grives, Dragan Bakema, Thijs Römer, Roeland Fernhout en Matteo van der Grijn (speelt spindoctor Michiel, de man van Xandra).

Enkele feiten:

  • regie: Ben Sombogaart en Dries Vos
  • producent: Reinier Selen en Ian Ginn
  • lancering: in het najaar van 2019
  • omroep: serie zal worden uitgezonden door AVROTROS

 

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Keizersvrouwen

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Keizersvrouwen. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Geen videos gevonden voor deze serie.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Keizersvrouwen op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Keizersvrouwen? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Keizersvrouwen

Keizersvrouwen DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Keizersvrouwen?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Keizersvrouwen YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Keizersvrouwen bekijken? Bekijk op YouTube diverse Keizersvrouwen filmpjes.

Misschien ook interessant