Intensive Care

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Intensive Care

Krijg een voorproefje van de actie en avontuur in de wereld van Intensive Care. Bekijk onder andere trailers! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Intensive Care op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Intensive Care? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Intensive Care

Intensive Care DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Intensive Care?

INTENSIVE CARE + BONUS DISC
INTENSIVE CARE + BONUS DISC (Films en series)
DUBBEL DVD , THRILLER MET KOEN WOUTERS ( CLOUSEAU ) EN NADA VAN NIE...
3133Films & Series
53445Dvd


€ 29,00
Toon product
I.C. - Seizoen 1 (4DVD)
I.C. - Seizoen 1 (4DVD) (Films en series)
Op de afdeling Intensive Care van het Aletta Jacobs Ziekenhuis liggen leven en dood vlak naast elkaar. Daarmee vormt deze afdeling het ideale decor voor de spannende dramaserie IC. De van RTL 4 bekend...
3133Films & Series
53445Dvd


€ 23,99
Toon product
koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Intensive Care YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Intensive Care bekijken? Bekijk op YouTube diverse Intensive Care filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Nederlandse TV Series

Misschien ook interessant