Zoeken

Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen

Na het succes van het boek kwam al snel de televisie serie (dankzij omroep MAX) met dezelfde naam “Het geheime dagboek van Hendrik Groen“. Deze Nederlandse dramaserie is geen oude tv serie maar een nieuwe van 2017, echter het heeft wel iets te maken met vroeger. De serie gaat over ouderen in een verzorgingstehuis. Een belangrijke rol voor Kees Hulst (speelt Hendrik Groen), maar ook voor André van Duin (Evert Duiker), Olga Zuiderhoek (Eefje Brand) en Coby Timp (Grietje). Het verhaal in de serie is gebaseerd op de veel verkochte boeken van Hendrik Groen (Peter de Smet);
– Pogingen iets van het leven te maken: Het geheime dagboek van Hendrik Groen, 83 1/4 jaar (2014)
– Zolang er Leven is: Het nieuwe geheime dagboek van Hendrik Groen, 85 jaar (2016)

Het is officieel bekend gemaakt dat er een tweede seizoen van deze serie zal gaan volgen, naar verwachting wel pas in 2019. Seizoen 1 was gebaseerd op het boek “Pogingen iets van het leven te maken” en het 2e seizoen zal mogelijk als basis het boek “Zolang er leven is” gebruiken.

Themesong Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen

Hieronder de themesong / intromuziek / leader / themalied van deze TV serie.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.


 

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen

Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen?

Afbeeldingen gerelateerd aan Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen

Hieronder foto's die iets te maken hebben met Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen. Helaas is het mogelijk dat dit geen foto's zijn van de serie zelf.

Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen

Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen bekijken? Bekijk op YouTube diverse Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen? Laat je reactie achter!

Reacties