Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen

Uitgebracht op 23 Oct 2017 met acteurs: Kees Hulst, André van Duin, Coby Timp (imdb cijfer: 8.2)

serie Hendrik GroenNa het succes van het boek kwam al snel de televisie serie (dankzij omroep MAX) met dezelfde naam “Het geheime dagboek van Hendrik Groen“. Deze Nederlandse dramaserie is geen oude tv serie maar een nieuwe van 2017, echter het heeft wel iets te maken met vroeger. De serie gaat over ouderen in een verzorgingstehuis. Een belangrijke rol voor Kees Hulst (speelt Hendrik Groen), maar ook voor André van Duin (Evert Duiker), Olga Zuiderhoek (Eefje Brand) en Coby Timp (Grietje). Het verhaal in de serie is gebaseerd op de veel verkochte boeken van Hendrik Groen (Peter de Smet);
– Pogingen iets van het leven te maken: Het geheime dagboek van Hendrik Groen, 83 1/4 jaar (2014)
– Zolang er Leven is: Het nieuwe geheime dagboek van Hendrik Groen, 85 jaar (2016)

Het is officieel bekend gemaakt dat er een tweede seizoen van deze serie zal gaan volgen, naar verwachting wel pas in 2019. Seizoen 1 was gebaseerd op het boek “Pogingen iets van het leven te maken” en het 2e seizoen zal mogelijk als basis het boek “Zolang er leven is” gebruiken.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen

Leuke fragmenten, soms bloopers, afleveringen, trailers, gesprekken en dergelijke kun je bekijken (met betrekking tot Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen). Veel plezier! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen

Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen (uitgebracht op: 23 Oct 2017).

Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen

Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen bekijken? Bekijk op YouTube diverse Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Nederlandse TV Series

Misschien ook interessant