Bellicher; de Macht van Meneer Miller

Bellicher is een vierdelige thrillerserie die gemaakt is naar de boeken van Charles den Tex over Michael Bellicher. Bellicher wordt overigens gespeeld door Daan Schuurmans. Hij werkt bij één van de grootste bureau’s op het gebied van communicatieadvies ter wereld. Zo heeft hij enkele ministers als klant en dient hij voor zijn werk feiten zo gunstig mogelijk te presenteren.

Zijn leven ging zeer goed, hij had alles waar hij van droomde. Totdat hij getuige werd van een moord, waar hij overigens ten onrechte van verdacht wordt. Het verhaal speelt zich dan ook voornamelijk rond dit thema af. Hij zal er dan ook alles aan doen om zijn onschuld te bewijzen, niet alleen met mooie woorden, maar ook met daden.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Bellicher; de Macht van Meneer Miller

Krijg een voorproefje van de actie en avontuur in de wereld van Bellicher; de Macht van Meneer Miller. Bekijk onder andere trailers! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Bellicher; de Macht van Meneer Miller op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Bellicher; de Macht van Meneer Miller? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Bellicher; de Macht van Meneer Miller

Bellicher; de Macht van Meneer Miller DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Bellicher; de Macht van Meneer Miller?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Bellicher; de Macht van Meneer Miller YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Bellicher; de Macht van Meneer Miller bekijken? Bekijk op YouTube diverse Bellicher; de Macht van Meneer Miller filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Nederlandse TV Series

Misschien ook interessant