All Stars

all stars voetbal vriendenAll Stars (Voetbalvrienden) is een Nederlandse TV serie over Swift Boys, de plaatselijke voetbalvereniging. In de serie gaat het om de 11 spelers, hun vrouwen en alles wat daar omheen speelt. De eerste uitzending was op 10 september 1999.

Er waren uiteindelijk 3 seizoenen van deze voetbal serie. Het succes van de Vara serie was primair te wijten aan het succes van de gelijknamige film: All Stars uit 1997 van Jean van de Velde. En net als in de film kun je in de serie ook genieten van de boeiende personages, de humor en het verhaal. Ondanks dat veel acteurs uit de film niet meededen aan de serie had de tv versie ook een bijzondere cast die zeker ook een bijdrage heeft geleverd aan het succes. Denk bijvoorbeeld aan de sexy Katja Schuurman, Antonie Kamerling (slechts kort), Kasper van Kooten, Chris Zegers, Thomas Acda, Frank Lammers, etc.

 

Cast van All Stars

Peter Paul Muller – Mark
Raymi Sambo – Paul
Kasper van Kooten – Peter
Cas Jansen – Nemo
Isa Hoes – Roos
Jack Wouterse – Voorzitter
Antonie Kamerling – Hero
Dirk Zeelenberg – Bram
Kees Boot – Johnny
Katja Schuurman – Nadja
Thomas Acda
Frank Lammers

 

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van All Stars

De op Youtube gevonden video beelden van de tv-serie All Stars kun je hieronder bekijken. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

All Stars op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over All Stars? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: All Stars

All Stars DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van All Stars?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

All Stars YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van All Stars bekijken? Bekijk op YouTube diverse All Stars filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Nederlandse TV Series

Misschien ook interessant