Zoeken

Abi

Uitgebracht op 01 Jan 2008 met acteurs: Seno Sever, Ghieslaine Guardiola, Whitney Franker

Abi is een multiculturele (kleuter) avonturenserie waarin een kijkje wordt gegeven in het leven van de 6-jarige Abi. Zij is van Surinaamse afkomst en woont in de Bijlmer. De rol van Abi wordt gespeeld door Whitney Franker. De serie is uitgezonden door de KRO en is voor kinderen een speelse introductie van het multiculturele klimaat van nu.

In deze serie beleeft Abi verschillende avonturen en komt ze steeds meer te weten over haar buren en hun cultuur. In de flat wonen namelijk wel duizend verschillende culturen en daardoor gebeurt er elke dag wel iets anders wat haar aandacht trekt. Zo is er een aflevering met de pinguïnvrouwtjes, een joodse buurjongen en een man met slechts één been.

Rollen: Abi – Whitney Franker, Merel – Anna van den Berg, Vader Abi – Gustav Borreman

Themesong Abi

Klik hieronder op de afbeelding om de themesong / intromuziek / leader / themalied van deze TV serie te bekijken.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Abi

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Abi. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Abi op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Abi? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Abi

Abi DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Abi?

koop DVD/Blu ray

Afbeeldingen gerelateerd aan Abi

Hieronder foto's die iets te maken hebben met de serie Abi (uitgebracht op: 01 Jan 2008).

Abi

Abi YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Abi bekijken? Bekijk op YouTube diverse Abi filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van Abi? Laat je reactie achter!

Reacties