Zoeken

Willy’s en Marjetten

Uitgebracht op met acteurs: info niet beschikbaar

In de serie Willy’s en Marjetten volgen wij een groep vrienden die een piraten zender op televisie / een televisie station beginnen. Met veel humor melden ze het nieuws vanuit en over hun kleine stadje in Vlaanderen. In dit plaatsje vinden absurde dingen plaats.

Deze Vlaamse komische televisieserie uit 2006 werd iedere zondagavond uitgezonden op de Belgische zender EEN (tussen 15 oktober 2006 en 31 december 2006 met in totaal 11 afleveringen). Het programma trok niet veel publiek vanwege de absurde humor. Maar later werd Willy’s en Marjetten op het internet (online afleveringen bekijken) alsnog populair bij de kijkers die deze vreemde humor juist wel konden waarderen. Inmiddels is het een soort cult serie.

Hoofdrollen voor o.a. Bart De Pauw, Jonas Geirnaert, Lieven Scheire, Koen De Poorter, Jelle De Beule, etc.

Willy’s en Marjetten op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Willy’s en Marjetten? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Willy’s en Marjetten

Willy’s en Marjetten DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Willy’s en Marjetten?

Willy’s en Marjetten YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Willy’s en Marjetten bekijken? Bekijk op YouTube diverse Willy’s en Marjetten filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van Willy’s en Marjetten? Laat je reactie achter!

Reacties