Wie ben ik?

Wie ben ik? was een spelprogramma waarbij er twee teams bestaande uit drie kandidaten moeten raden wie, wat of waar ze zijn. De antwoorden waren altijd komisch van aard.

Deze show werd in Nederland van 1990 tot 1999 op RTL4 uitgezonden met André van Duin en Ron Brandsteder als vaste teamcaptains. Destijds werd het gepresenteerd door Caroline Tensten en later nam Mariska van Kolck het stokje over. In 2008 werd het programma op SBS6 nieuw leven ingeblazen.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Wie ben ik?

Ontdek hieronder leuke beelden waaronder behind-the-scenes fragmenten van de serie Wie ben ik?. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Wie ben ik? op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Wie ben ik?? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Wie ben ik?

Wie ben ik? DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Wie ben ik??

Hoelahoep - Deel 2: Wie Ben Jij, Wie Ben Ik
Hoelahoep - Deel 2: Wie Ben Jij, Wie Ben Ik (Films en series)
Wie ben ik, wie ben jij? Rollenspel In de wereld van Hoela en Hoep is alles mogelijk. Hoep woont er in zijn woonwagen. Hoela woont bij de boom en bewaart al haar schatten in haar koffers. Hoela en Hoe...
3133Films & Series
53445Dvd


€ 39,00
Toon product
koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Wie ben ik? YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Wie ben ik? bekijken? Bekijk op YouTube diverse Wie ben ik? filmpjes.

Populaire programma‘s categorie TV Programma

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *