Wedden dat

Wedden, dat..? is een televisieprogramma waarin mensen weddenschappen afsluiten over een bijzondere vaardigheid die ze bezitten. Het was een van de succesvolste televisieprogramma’s in Nederland en gaf aanleiding tot een groot aantal nieuwe spelshows in Nederland. In 1984 kocht de AVRO de programmaformat van de Duitse omroep ZDF, waar het programma al sinds 1981 een succes was. De presentatie was vanaf het begin in handen van Jos Brink met zijn assistente Sandra Reemer en later Myrna Goossen. Jos Brink ontving voor Wedden, dat..? in 1986 de Gouden Televizierring.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Wedden dat

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Wedden dat. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Wedden dat op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Wedden dat? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Wedden dat

Wedden dat DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Wedden dat?

Wedden Dat...?
Wedden Dat...? (Films en series)
WEDDEN WEDDEN DAT..? Met Jos Brink en Rolf Wouters Wie herinnert het zich niet meer, de spraakmakende weddenschappen uit WEDDEN DAT..? Graafmachineweddenschappen, Jos tussen de koeien, met 120 kindere...
3133Films & Series
53445Dvd


€ 49,99
Toon product
koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Wedden dat YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Wedden dat bekijken? Bekijk op YouTube diverse Wedden dat filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant