Zoeken

Wedden dat

Uitgebracht op N/A met acteurs: Koen Wauters

Wedden, dat..? is een televisieprogramma waarin mensen weddenschappen afsluiten over een bijzondere vaardigheid die ze bezitten. Het was een van de succesvolste televisieprogramma’s in Nederland en gaf aanleiding tot een groot aantal nieuwe spelshows in Nederland. In 1984 kocht de AVRO de programmaformat van de Duitse omroep ZDF, waar het programma al sinds 1981 een succes was. De presentatie was vanaf het begin in handen van Jos Brink met zijn assistente Sandra Reemer en later Myrna Goossen. Jos Brink ontving voor Wedden, dat..? in 1986 de Gouden Televizierring.

Themesong Wedden dat

Klik hieronder op de afbeelding om de themesong / intromuziek / leader / themalied van deze TV serie te bekijken.

Wedden dat op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Wedden dat? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Wedden dat

Wedden dat DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Wedden dat?

Wedden dat YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Wedden dat bekijken? Bekijk op YouTube diverse Wedden dat filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van Wedden dat? Laat je reactie achter!

Reacties