Uit het Leven Gegrepen 16+

De fictie-serie Uit het Leven Gegrepen 16+ speelt zich af rond een school. In deze Vlaamse serie volgen we de belevenissen van Annabelle, Billy, Matteo en co. Dit zijn zesdejaars scholieren die zich door school, groeipijnen en relatieproblemen worstelen. Je zou de televisie serie van de VRT een docu-fictie kunnen noemen. We zien acteurs in levensechte situaties. In de verhalen komen ook moeilijkere thema’s aan bod waaronder racisme en pesten.

Deze jongerenserie werd in België uitgezonden door omroep ÉÉN tussen 2006 en 2008. Er zijn in totaal 3 seizoenen gemaakt. Echter het derde seizoen kreeg een andere naam, namelijk alleen 16 +.

Update (januari 2018): afleveringen van seizoen 1 en 2 van zijn tijdelijk online te zien via VRT.be.

 

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Uit het Leven Gegrepen 16+

Hieronder kun je fragementen, trailers, gehele afleveringen zien van de tv serie Uit het Leven Gegrepen 16+. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Uit het Leven Gegrepen 16+ op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Uit het Leven Gegrepen 16+? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Uit het Leven Gegrepen 16+

Uit het Leven Gegrepen 16+ DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Uit het Leven Gegrepen 16+?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Uit het Leven Gegrepen 16+ YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Uit het Leven Gegrepen 16+ bekijken? Bekijk op YouTube diverse Uit het Leven Gegrepen 16+ filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *