Thierry de Slingeraar

De Franse televisieserie Thierry de slingeraar (oorspronkelijke naam: Thierry la Fronde) met in hoofdrol Jean-Claude Drouot is het beste te omschrijven als een Frans Robin Hood (maar dan rond 1360 en in Sologne). Er zijn 4 seizoenen / reeksen gemaakt met ieder 13 afleveringen. Iedere aflevering (zwart wit) duurde ongeveer 30 minuten. In Frankrijk werd de serie Thierry de slingeraar uitgezonden tussen 3 november 1963 en 27 maart 1966.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Thierry de Slingeraar

De op Youtube gevonden video beelden van de tv-serie Thierry de Slingeraar kun je hieronder bekijken. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Thierry de Slingeraar op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Thierry de Slingeraar? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Thierry de Slingeraar

Thierry de Slingeraar DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Thierry de Slingeraar?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Thierry de Slingeraar YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Thierry de Slingeraar bekijken? Bekijk op YouTube diverse Thierry de Slingeraar filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *