the Persuaders

Uitgebracht op 16 Aug 1971 met acteurs: Tony Iveson, Alastair Burnet, Donald Soper (imdb cijfer: N/A)

Persuaders Blu RayIn de serie The persuaders zagen we 2 rijke Playboys Roger Moore (als Lord Brett Sinclair) en Tony Curtis (als Danny Wilde) die rechter Fulton hielpen met een zaak of beleefden ze gewoon een leuk avontuur. The persuaders (soms ook The Friendly Persuaders) werd in Nederland uitgezonden onder de naam De versierders en onder de naam De speelvogels in Vlaanderen / Belgie. In de jaren 1971 en 1972 werd deze Britse televisieserie uitgezonden op het Britse ITV, op ABC Network in de Verenigde Staten, BRT in België en door de AVRO in Nederland. De serie was de perfecte mix tussen glamour (dankzij de goede looks van Roger en Tony, strakke kleding, mooie vrouwen, mooie auto’s), actie en Britse humor.

 

 

 

 

Leuk feitjes

The persuaders Aston MartinIn 2014 heeft een anonieme fan 65.000,- euro betaald voor de auto die in de de tv-serie De Versierders werd gebruikt, een gele Aston Martin DBS. De serie wilde een zeer moderne sportwagen gebruiken voor de rol van Roger Moore omdat het karakter van Tony Curtis al een Ferrari reed. Aston Martin werkte graag mee aan deze serie. De Aston Martin is in 1997 teruggebracht naar de originele staat en Roger en Tony hebben toen ook hun handtekening op de binnenkant van de achterklep gezet.

 

 

De versierders Aston Martin

 

Krantenknipsel De Versierders AvroDe kijkcijfers voor de Versierders waren in Nederland helemaal niet zo goed. De AVRO had de 2 seizoen van de tvserie gekocht maar wilde er snel vanaf. Daarom ging de AVRO, zoals te lezen is in het krantenartikel van het Leidsch Dagblad (15 juli 1972), over op het uitzenden van 1 aflevering per week zodat ze sneller door 24 afleveringen vlogen en er dan mee konden stoppen.

 

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van the Persuaders

Leuke fragmenten, soms bloopers, afleveringen, trailers, gesprekken en dergelijke kun je bekijken (met betrekking tot the Persuaders). Veel plezier! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

the Persuaders op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over the Persuaders? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: the Persuaders

the Persuaders DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van the Persuaders?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

the Persuaders YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van the Persuaders bekijken? Bekijk op YouTube diverse the Persuaders filmpjes.

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *