The Jeffersons

Uitgebracht op 18 Jan 1975 met acteurs: Isabel Sanford, Sherman Hemsley, Roxie Roker (imdb cijfer: 7.5)

De serie The Jeffersons is een spinoff / vervolg van de populaire serie All in the family. De serie werd voor het eerst uitgezonden in 1975 in hierin zagen we hoe George en Louise Jefferson (Sherman Hemsley en Isabel Sanford) en zoon Lionel (Mike Evans) rijk zijn geworden met een wasserette-business. De Jeffersons wonen daarom ook niet meer naast de Bunker familie maar in een mooi en duur appartement. De serie heeft uiteindelijk zelfs langer gelopen dan de serie All in the Family… zelfs 11 seizoenen.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van The Jeffersons

Bekijk van de serie The Jeffersons diverse fragmenten, interviews over de serie, trailers, etc. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

The Jeffersons op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over The Jeffersons? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: The Jeffersons

The Jeffersons DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van The Jeffersons?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan The Jeffersons

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie The Jeffersons (uitgebracht op: 18 Jan 1975).

The Jeffersons

The Jeffersons YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van The Jeffersons bekijken? Bekijk op YouTube diverse The Jeffersons filmpjes.

Series direct gerelateerd

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant