The Honeymooners

Uitgebracht op 01 Oct 1955 met acteurs: Jackie Gleason, Art Carney, Audrey Meadows (imdb cijfer: 8.6)

the honeymoonersDe klassieke Amerikaanse sitcom The Honeymooners werd gemaakt door Jackie Gleason en hij speelde ook de hoofdrol. In de serie volgen de kijkers het leven van de bus chauffeur Ralph Kramden (Gleason) in New York City. We zien de belevenissen van Ralph, zijn vrouw Alice (Audrey Meadows) en zijn beste vriend en rioolwerker Ed Norton (Art Carney). De serie is gebaseerd op sketches die Gleason uitvoerde in de The Jackie Gleason Show. Dankzij de populariteit van deze sketches werd uiteindelijk The Honeymooners gemaakt. De tv show was voor het eerst te zien op 1 oktober 1955 bij de zender CBS. De show stond qua succes op de tweede plaats net onder “The Perry Como Show” (te zien bij NBC). Helaas was het succes niet blijvend en werd besloten om na 39 afleveringen de show te stoppen. Deze laatste aflevering (“Classic 39”) van de Honeymooners werd uitgezonden op 22 september 1956.

The Honeymooners in kleur

Op basis van deze Amerikaanse versie is er ook een Nederlandse versie uitgebracht van de Honeymooners, namelijk Toen was geluk heel gewoon (Gerard Cox en Sjoerd Pleijsier).

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van The Honeymooners

Mis geen enkel moment van de populaire tv-serie The Honeymooners. Soms kun je volledige afleveringen bekijken of leuke fragmenten. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

The Honeymooners op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over The Honeymooners? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: The Honeymooners

The Honeymooners DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van The Honeymooners?

The Honeymooners
The Honeymooners (Films en series)
Bereid je voor op de non-stop en razendsnelle humor in de geweldige familiekomedie met Cedric The Entertainer, Mike Epps, Gabrielle Union, Regina Hall en John Leguizamo. Ralph Kramden (Cedric) is busc...
3133Films & Series
53445Dvd


€ 7,11
Toon product
The Honeymooners [DVD]
The Honeymooners [DVD] (Films en series)
De New Yorkse buschauffeur Ralph Kramden (Cedric the Entertainer) is altijd bezig met zijn \"snel-rijk\" plannen, die hij voor zichzelf en zijn beste vriend Ed in gedachten heeft. Ed Norton (Mike Epps...
3133Films & Series
53445Dvd
53483Drama


€ 16,85
Toon product
koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan The Honeymooners

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie The Honeymooners (uitgebracht op: 01 Oct 1955).

The Honeymooners

The Honeymooners YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van The Honeymooners bekijken? Bekijk op YouTube diverse The Honeymooners filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Amerikaanse TV series

Misschien ook interessant