the Colbys

Uitgebracht op 20 Nov 1985 met acteurs: Charlton Heston, John James, Katharine Ross (imdb cijfer: 6.1)

De tv serie The Colbys (kreeg eerder nog de titel Dynasty II:The Colbys) was een Amerikaanse soapserie (van 1985 tot 1987). Eigenlijk was deze serie een spin-off van de zeer bekende tvserie Dynasty. De cast van de serie bestond uit een lange lijst met bekende namen (waaronder Charlton Heston, Barbara Stanwyck, Stephanie Beacham, John James, Katharine Ross, etc.). Helaas vielen de kijkcijfers erg tegen en zodoende verdween de serie stilletjes van de televisie. Desondanks waren er nog wel 2 seizoenen van The Colby’s.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van the Colbys

Krijg een voorproefje van de actie en avontuur in de wereld van the Colbys. Bekijk onder andere trailers! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

the Colbys op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over the Colbys? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: the Colbys

the Colbys DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van the Colbys?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan the Colbys

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie the Colbys (uitgebracht op: 20 Nov 1985).

the Colbys

the Colbys YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van the Colbys bekijken? Bekijk op YouTube diverse the Colbys filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant