Spoorloos

Uitgebracht op 09 Oct 2018 met acteurs: Kagiso Rathebe, Bobby van Jaarsveld, Izel Bezuidenhout (imdb cijfer: 7.5)

Het programma Spoorloos wordt uitgezonden door de KRO-NCRV (vroeger was dit alleen KRO). Dit populaire televisieprogramma helpt mensen om verloren familieleden te vinden. Vaak zien we in de diverse afleveringen dat kinderen die geadopteerd zijn in Nederland nu naar hun (echte) biologische ouders zoeken. Een andere veelvoorkomende situatie is dat kinderen zoeken naar naar hun biologische vader omdat hun biologische moeder geen contact meer heeft met hun vader.

De allereerste uitzending van Spoorloos was op 2 februari 1990. Op dit moment zijn er al meer dan 630 afleveringen gemaakt. Tussen 1990 en 2015 was het een programma van de KRO, sinds 2015 valt het programma onder de omroep KRO-NCRV.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Spoorloos

Bekijk van de serie Spoorloos diverse fragmenten, interviews over de serie, trailers, etc. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Spoorloos op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Spoorloos? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Spoorloos

Spoorloos DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Spoorloos?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Spoorloos

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Spoorloos (uitgebracht op: 09 Oct 2018).

Spoorloos

Spoorloos YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Spoorloos bekijken? Bekijk op YouTube diverse Spoorloos filmpjes.

Populaire programma‘s categorie TV Programma

Misschien ook interessant