Spoed

Uitgebracht op 24 Jan 2000 met acteurs: Leo Madder, Arlette Sterckx, Anke Helsen (imdb cijfer: 6.1)

Spoed is een Vlaamse / Belgische ziekenhuisserie met aandacht voor de chirurgen, de artsen, de verpleegkundigen en het ambulancepersoneel van de dienst Spoedgevallen. De serie werd uitgezonden door de commerciële televisiezender VTM. Later besloot de TROS om de serie ook op de Nederlandse televisie uit te zenden. De eerste uitzending was op 24 januari 2000 en de laatste was op 26 februari 2008. De serie werd later wel als herhaling uitgezonden door de VTM in bijvoorbeeld 2009, 2010, 2017 en zelfs nog een keer in 2021. Er zijn 11 seizoenen gemaakt met in totaal 217 afleveringen.

Acteurs: Kurt Rogiers Wim Van De Velde Rudy Morren

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Spoed

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Spoed. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Spoed op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Spoed? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Spoed

Spoed DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Spoed?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Spoed

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Spoed (uitgebracht op: 24 Jan 2000).

Spoed

Spoed YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Spoed bekijken? Bekijk op YouTube diverse Spoed filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *