Sons and Daughters

Uitgebracht op 18 Jan 1982 met acteurs: Ian Rawlings, Leila Hayes, Brian Blain (imdb cijfer: 6.0)

De Australische soapserie Sons and Daughters (vertaling: Zonen en dochters) werd uitgezonden tussen 1982 en 1987 en was onder andere te zien op de Belgische / Vlaamse televisiezender BRT-1. Er zijn in totaal 972 afleveringen van 25 minuten gemaakt.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Sons and Daughters

Ontdek hieronder leuke beelden waaronder behind-the-scenes fragmenten van de serie Sons and Daughters. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Sons and Daughters op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Sons and Daughters? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Sons and Daughters

Sons and Daughters DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Sons and Daughters?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Sons and Daughters

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Sons and Daughters (uitgebracht op: 18 Jan 1982).

Sons and Daughters

Sons and Daughters YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Sons and Daughters bekijken? Bekijk op YouTube diverse Sons and Daughters filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *