Smeerkees

De TV Serie Smeerkees is een Britse animatieserie. Smeerkees is de vertaling van What-a-Mess. Oorspronkelijk bedacht door de in 1998 overleden schrijver Frank Muir. De serie gaat over een dikke Afghaanse windheid. Hij heet oorspronkelijk Prins Amir van Kinjan, maar iedereen noemt hem smeerkees, omdat hij er heel smerig uitziet.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Smeerkees

Wil je meer weten over de acteurs en actrices in Smeerkees? Tussen de video's ook voor interviews. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Smeerkees op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Smeerkees? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Smeerkees

Smeerkees DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Smeerkees?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Smeerkees YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Smeerkees bekijken? Bekijk op YouTube diverse Smeerkees filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant