Zoeken

Schipper NAAST Mathilde

De succesvolle Vlaamse televisieserie Schipper naast Mathilde was te zien op de Vlaamse openbare omroep tussen mei 1955 tot en met juli 1963. Schipper naast Mathilde staat bekend als één van de grote klassiekers die te zien was op de Vlaamse televisie. Er zijn in totaal 185 afleveringen gemaakt en veel episodes werden live uitgezonden. Deze uitzendingen zijn nooit opgenomen en zodoende zijn er nog maar 9 afleveringen bewaard gebleven. Deze 9 opnamen zijn op een DVD gezet in 2005. De serie ging over de gepensioneerde schipper Matthias en zijn zus Mathilde (het is dus niet Schipper naast Mathilda, met een e en niet met een a). Het TV programma was toen zo populair vanwege de volkse aard van de serie en de personen in de serie spraken allemaal met een Antwerps dialect.

 

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Schipper NAAST Mathilde

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Schipper NAAST Mathilde. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.


 

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Schipper NAAST Mathilde op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Schipper NAAST Mathilde? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Schipper NAAST Mathilde

Schipper NAAST Mathilde DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Schipper NAAST Mathilde?

Afbeeldingen gerelateerd aan Schipper NAAST Mathilde

Hieronder foto's die iets te maken hebben met Schipper NAAST Mathilde. Helaas is het mogelijk dat dit geen foto's zijn van de serie zelf.

Schipper NAAST Mathilde

Schipper NAAST Mathilde YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Schipper NAAST Mathilde bekijken? Bekijk op YouTube diverse Schipper NAAST Mathilde filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van Schipper NAAST Mathilde? Laat je reactie achter!

Reacties