Schipper NAAST Mathilde

Uitgebracht op 10 May 1955 met acteurs: Nand Buyl, Jetje Cabanier, Tuur Bouchez (imdb cijfer: 6.7)

schipper naast mathilde

De succesvolle Vlaamse televisieserie Schipper naast Mathilde was te zien op de Vlaamse openbare omroep tussen mei 1955 tot en met juli 1963. Schipper naast Mathilde staat bekend als één van de grote klassiekers die te zien was op de Vlaamse televisie. Er zijn in totaal 185 afleveringen gemaakt en veel episodes werden live uitgezonden. Deze uitzendingen zijn nooit opgenomen en zodoende zijn er nog maar 9 afleveringen bewaard gebleven. Deze 9 opnamen zijn op een DVD gezet in 2005. De serie ging over de gepensioneerde schipper Matthias en zijn zus Mathilde (het is dus niet Schipper naast Mathilda, met een e en niet met een a). Het TV programma was toen zo populair vanwege de volkse aard van de serie en de personen in de serie spraken allemaal met een Antwerps dialect.

 

Schipper naast mathilda

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Schipper NAAST Mathilde

Mis geen enkel moment van de populaire tv-serie Schipper NAAST Mathilde. Soms kun je volledige afleveringen bekijken of leuke fragmenten. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Schipper NAAST Mathilde op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Schipper NAAST Mathilde? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Schipper NAAST Mathilde

Schipper NAAST Mathilde DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Schipper NAAST Mathilde?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Schipper NAAST Mathilde

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Schipper NAAST Mathilde (uitgebracht op: 10 May 1955).

Schipper NAAST Mathilde

Schipper NAAST Mathilde YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Schipper NAAST Mathilde bekijken? Bekijk op YouTube diverse Schipper NAAST Mathilde filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *